EN HU
< >

Megérkeztek az új berendezéseink

Mint arról korábban beszámoltunk vállalkozásunk pályázati támogatásból valamint saját erős beszerzéseknek köszönhetően megújította gépparkját, hogy eleget tudjunk tenni a megnövekedett igényeknek, az új megrendeléseknek.

A Gorter Fémipari Zrt. sikeresen pályázott a GINOP-1.2.2-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására kiírt tenderen, amelynek keretében 56,54 millió forint értékben egy TruLaser 1030 Fiber lézervágó berendezéssel, egy FRONIUS MagicWave 4000 illetve a Fronius TPS 400i hegesztőgéppel valamint egy Still RX 60 25 elektromos villástargoncával gazdagodhattunk.

Saját erőből vásároltunk egy DURMA MRB 1204 hengerítő berendezést, amely elsősorban a Putzmeister termék keverődobjának hengerítéséhez szükséges, és bővítettük vállalkozásunk porszóró kapacitását. A bővítés érdekében egy méretében nagyobb porszóró kabint, valamint egy második beégető kemencét is beszereztünk.

A felületkezelés során keletkezett galvániszap szárításához cégünk egy Harter Drymex S5 iszapszárító berendezést vásárolt, amelynek hatásfoka lényeges magasabb, mint a korábbi melegítő rendszereké. Az új gép energiafelhasználása, a szárítás hatékonysága messze meghaladja a többi, piacon lévő gázégőkkel működő berendezésekét.

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu