EN HU
< >

3D mérési megoldással a pontosságért

Cégünk a GINOP-1.2.1-16-2017-00570 pályázat keretén belül egy új minőségellenőrző berendezéssel gazdagodott. A hordozható koordináta mérőgépet (CMM), a CREAFORM HandyPROBE Next készüléket már rendszerbe is állítottuk.

Ezt az új generációs, optikai alapú tapintós vizsgálati megoldást a gyártósorok mellett végzett szigorú minőségellenőrzések egyre fokozódó elvárásaira válaszul tervezték.

A CREAFORM HandyPROBE Next növelt termelékenysége és hatékonysága a gyártásközi használatra alkalmas kivitellel párosulva egyedülállóan pontos munkadarabmérést tesz lehetővé, pontosan ott, ahol arra szükség van. Az új rendszer a következő előnyöket nyújtja:

  • 2-szer pontosabb mérés: ASME B89.4.22 szabvány szerint 0,064 mm volumetrikus pontosság a környezeti feltételek ingadozásától függetlenül, a TRUaccuracy technológiának hála;
  • Azonnali mérés: A HandyPROBE Next vezeték nélküli mérőkészülékkel fix mérési elrendezés nélkül határozhatók meg koordináták, ami nagy segítséget jelent az egyre szigorúbb minőségi elvárások teljesítéséhez;
  • Nagyobb, bővíthető mérési térfogat: Egyszerűen és dinamikusan bővíthető, szemben a mérőkarokkal, amelyek időről időre nagyobb fejlesztéseket igényelnek;
  • Új, ergonomikus és masszív kivitel a megbízható műhelyszinti használathoz:
  • Biztosítja a gyártásközi ellenőrzéseket, mivel a gyártásban lévő alkatrészeket már a gyártó területen ellenőrizni lehet.
  • Jelentősen hozzájárul a gyártásközi selejt képződésének csökkentésében, hiszen már az első gyártási lépések elvégzése után azonnal ellenőrizhető az alkatrész mérethelyessége még a gyártás helyszínén. Nem kell külön mérőlabort fenntartani, és a mérendő alkatrészt odaszállítani.
HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu