EN HU
< >

Minőségpolitika

 

Integrált politika

A Gorter Fémipari Zrt. az Alumínium Felületkezelők Európai Szövetségének és Alumínium Felületkezelők Magyarországi Szövetségének tagja. Alumínium és acéllemezből készült gyártmányok, alumínium sajtolt profilokból készült gyártmányok, felületkezelésével foglalkozó vállalkozásnak fő stratégiai célkitűzései között szerepel az üzleti kiválóság elérése és annak folyamatos tökéletesítése.

Ezen törekvés érdekében határozta el a GORTER Fémipari Zrt. vezetése, hogy bevezeti, és folyamatosan fejleszti Integrált Irányítási rendszerét, mely az MSZ EN ISO 9001:2015; és az MSZ EN ISO 14001:2015; szabványok szerinti minőség,- környezetközpontú irányítási rendszert foglalja magába.

A GORTER Fémipari Zrt. célja versenyképességének folyamatos növelése, mely megköveteli az erőforrásokkal való racionális gazdálkodás, a környezethez, piachoz történő gyors reagálást, az alkalmazkodóképesség állandó javítását.

A GORTER Fémipari Zrt. a termékei tervezése és kivitelezése során, az alkalmazott folyamat, -és munkautasításokon keresztül megfelel:

  • a megrendelők, felhasználók, partnerek szakmai, technológiai és speciális igényeinek;
  • az általános és helyi környezetvédelmi jogszabályoknak és előírásoknak;
  • a munkavédelmi és egészségvédelmi követelményeknek.

A cél elérése érdekében olyan környezetközpontú irányítási rendszert működtet a vállalkozás, amely a potenciális veszélyforrásokat felismeri, azokat értékeli és megfelelő megoldásokat alkalmaz a veszélyek felszámolására, vagy mérséklésére; amely garantálja a legkisebb környezeti károsodást és megakadályozza a dolgozók egészségromlását, vagy veszélyeztetését. A megvalósítás eszközei az alkalmazott technológiák, az irányítók és alkalmazottak szakmai felkészültsége, a folyamatos ellenőrzés, és állandó képzés.

A GORTER Fémipari Zrt. vezetése teljes mértékben elkötelezett a társaság minőség,- környezeti céljainak elérésében, mindent elkövet a dolgozók és szállítók megfelelő motiválásáért a kitűzött feladatok teljesítése érdekében.

A GORTER Fémipari Zrt. felső vezetése az Integrált Irányítási Rendszert folyamatosan működteti, annak működését, hatékonyságát rendszeresen ellenőrzi, az irányítási rendszerét folyamatosan fejleszti.

 

HKB CERT

Készítette: newtime kft.

Elérhetőségeink Telefon: 76/546-013
GORTER FÉMIPARI ZRT. Fax: 76/546-010
Kerekegyháza, Dózsa György út 1.     Email: info@gorterzrt.hu